maanantai 23. kesäkuuta 2014

Antikenkäfriikki

En ole mikään kenkäfriikki, ostan kenkiä oikeaan tarpeeseen tai silloin kun vastaan tulee sellaiset, joille tietää tarvetta lähitulevaisuudessa. Antikenkäfriikkeydestä huolimatta olen ostanut tässä kuussa 11 paria kenkiä. Jotenkin sillain puolivahingossa, tietäen niiden tarpeen, jos ei nyt, niin hetkenä minä hyvänsä.


Nämä Steve Madden tossut ostin täysin spontaanisti. En todellakaan tiedostanut niiden tarvetta ennen ostoa. Mutta ovat olleet mun ehdottomat vapaa-ajan lempparikengät; juhannuskin meni näillä yksillä kengillä, sopivat niin mökille kuin kaupunkiinkin, eivät ole liian liukkaat veneelläkään.

Nämä pysyvät ryhdissään paljon paremmin kuin monet muut vastaavat tossut, ainakin mun jalassa monet kesäkengät "levähtävät" jo muutaman viikon käytön jälkeen. Esimerkiksi Tomsit pysyivät sopivan kapeina pari ensimmäistä viikkoa ja sen jälkeen lonksuivat epämiellyttävästi. TOMSit ovat muuten ihan menneiden kesien lumia, nyt nuorisolla pitää olla OTZit.

4 kommenttia:

 1. Kesätossukat on parhaita!! Vau,olen vahingossa trendissä mukana,ostin viime viikolla itselleni OTZit. Pakon sanelema juttu,kun shoppailureissulla vanhat kengät alkoi hiertää ja piti heti saada jotain muuta jalkaan. On muuten hyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aallonharjalla:) Niinhän ne kuulemma ovat, mulla on vaan tossukiintiö nyt täynnä.

   Poista
 2. Ai ihanko vain yhdettoista? Kyllä varmasti tuli tarpeeseen, kuinkas muuten! Ja propsit muutenkin - mä en ole päässyt lähellekään moista kuukausisaldoa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai tuli tarpeeseen:) Siihen sisältyy kolmet urheilukengät ja ne vasta tulevatkin tarpeeseen, olenhan niin sporttinen:))

   Poista