sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

XXL Sports & Outdoor

Käytiin katsastamassa paljon mediatilaa saanut XXL -urheiluvälinekauppa. Olihan se iso ja myyjätkin hyvällä asiakaspalveluhengellä varustettuja, mutta aika valju kuva kuitenkin jäi. Ei mikään hifistelijän mekka, jos rehellisiä ollaan. Ihan varmasti semiharrastaja saa sieltä kaiken tarvitsemansa, mutta me joudumme jatkossakin juoksemaan useammassa kaupassa ostoksilla.


En koko valikoimaa käynyt läpi, mutta silmiinpistävää oli (jalka-)pallojen niukka valikoima. Samoin varusteita saisi olla reilusti enemmän. Sählymailoja oli ne pakolliset mallit, valikoima samaa luokkaa kuin Stadiumissa, Stockalla ja perus-Intersportissa. Tennisvarustevalikoimat olivat surkeat, mutta toisaalta lajikaan ei ehkä ole ihan mainstreamia.

Ostettin Luksulle uudet futsal -kengät. Niiden kanssa ei ole niin justiinsa ja tuolta löytyi useampaa mallia myös junnuille. Täytyy kehua, että tuolta löytyi myös sitä tiettyä Addun nappista tietyllä nappulalla. Sitä samaa, jota metsästin ennen joulua duunikavereiden ponnekkaalla avulla :)

Hinnoista: Excelin sählymailat, samat mallit, jotka juuri ostettiin Stockalta, olivat saman hintaisia. Luksun nappikset taas maksoivat tuolla vain 99,90 euroa, kun Intersportissa samat kengät maksavat 130 euroa. Saan tosin Puhoksen Intersportista 15 pinnan alennuksen ja erittäin henkilökohtaista palvelua.

Yhteenvetona: Ihan kiva lisä muuten aika suppeisiin urheiluvälinevalikoimiin, mutta ei mitään ylisanoja kirvoittava kokemus. Toimii varmasti parhaiten niillä, jotka etsivät edullista mutta eivät ole niin tarkkoja juuri oikeasta merkistä ja mallista. Tosin, ostin sieltä oikeasti halpaakin, Biothermin Lait Corporel maksoi 18,90 euroa;)

6 kommenttia:

 1. Sun kuvaus vastaa sitä mielikuvaa, joka mulla oli jo valmiiksi - en siis taidan ihan lähiaikoina jaksaa lähteä täältä "kaukaa", jos kerran samat tavarat saa Stadiumistakin. Odottelen seuraavaa mega-alea (ehkä)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata tuon takia pelkästään ajella, jollei ole muuta asiaa tuonne päin. Kohtahan ne avaa Kluuviinkin, käyt sitten siellä;)

   Poista
 2. Näin vähän ajattelinkin. Voi siis käydä sielläkin, samalla kun käy Budgetissa ja Stadiumissa :) Näistä Budget sportista on tehty meillä eniten hankintoja, hyvään hintaan tarvittua tavaraa!

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin arvasin, mutta kuitenkin salaa toivoin jotain enemmän.

   Mun täytyy myöntää etten ole käynyt Budgetissa kuin kerran: pari vuotta sitten ostamassa Inkan riparivaellusta varten jotain tarvikkeita. Täytyy varmaan mennä käymään sielläkin uudelleen.

   Poista
 3. Kiitos analyysista, emme ehkä täältä Sipoosta asti vaivaudu:-)

  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kannattaa poiketa, jos sattuu kulmille, mutta pelkästään tuon takia ei ehkä kannata.

   Poista