torstai 10. huhtikuuta 2014

Farkkuostoksilla

Kävin pitkästä aikaa farkkuostoksilla. Mun farkkujen osto ajoittuu aina kevääseen, käytän farkkuja talvellakin mutta en muista, että olisin koskaan ostanut farkkuja talvella.


Viime viikolla ostin Boss Orangen vaaleahkot, kulutetut vajaamittaiset farkut. Kepeät kevätfarkut. Ei näytä, että näitä ihan hetkeen voi jalkaansa vetää...


Kävin tänään Hulluilla Päivillä. Menin ostamaan Inkalle Dieselin Grupeet, samalla vaivalla ostin itselleni uudet Liu Jot. En yleensä osta vaatteita Hulluilta Päiviltä, sanovat mitä sanovat, mutta ihan priimaa siellä myytävät vaatteet eivät usein ole. Farkuissa en tosin ole huomannut eroa, olen esim. ostanut useamman parin Dieselin Livier -farkkuja sekä "hullun halpaan" että normihintaan, enkä huomaa materiaaleissa mitään eroa.

Olipa muuten harvinaisen vähän väkeä Stockalla, suorastaan väljää. En ole mikään fanaattinen Hullareilla kävijä; käyn joka vuosi ostamassa tietyt tuotteet, mutta tämän keväistä kuvastoa en ole edes kunnolla selannut. Toivon, että väen vähyys johtuu toimivasta nettikaupasta eikä entisestään romahtaneesta myynnistä, hommassa on kuitenkin aika monen leipä kiinni.

4 kommenttia:

 1. Millainen mitoitus bossin farkuissa on? Ajattelin tilata netistä mutta kiinnostaisi tietää menevätkö koot normaalisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä reilu. Olen kokoa 28-29, otin noista koon 28 ja nekin vähän reilut. Eli jos kahden koon välillä mietit, niin ota ne pienemmät.

   Poista
 2. Samat Liu Jon farkut ostin. Ja kerrankin, oi kerrankin lahkeet olivat riittävän pitkät myös korkkareiden kanssa käytettäväksi. Ihan kuin kesällä tulisi farkkujen kanssa korkkareita käytettyä, mutta onpahan ainakin optio olemassa :) Mutta muutoin, aivan karmean kehnot Hularit, kamalia trikoorättejä talo oli tulvillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oikein pitää varoa ettei kompastu lahkeisiin;) Ostin sitten liian isot, ehkä kaksi kokoa pienempikin olisi mennyt...

   Niin oli, Inkakin kommentoi ihan samoilla sanoilla kuin sinä (eikä ole se kaikkein laatutietoisin;)

   Poista