lauantai 7. heinäkuuta 2012

Carusel ja Bistro 15

Yksi kesäiltojen vakiopaikoista on Caruselin terassi. Ruokaakin saa, listalta löytyy pitsaa ja salaattia. Mihinkään elämyksiin ruuan suhteen siellä ei pääse, mutta kyllä sitä nälkäänsä syö, sellaista mitä se yleensä terasseilla on. Puitteet keskivertopizzeriaa huomattavasti hulppeammat.


Kesällä osassa Caruselin terassia toimii Grilli Carusel By Helsinki Bistro 15. Korkeavuorenkadulla sijaitseva bistro on yksi meidän kantiksista, mutkatonta menoa ja maukasta ruokaa.  Korkeavuorenkadun ravintola on kesän kiinni ja avannut siis pop-up ravintolan Caruselin terassille. Mainiota. Plussaa pöytiintarjoilusta.

Grilli Carusel avoinna arki-iltaisin klo 16 - 22.

Lisää pop-up ravintoloita Helsinkiin, kiitos.

4 kommenttia:

 1. Entä Hangon vinkit?:) Näin teidät viikonloppuna Regatassa.

  tv. vakilukija

  VastaaPoista
 2. Satamakadun Origo on mielestäni paras Hangon ruokapaikoista. Kovin kattavaa otosta ei tosin ole;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on listalla Gulavillan (kirjotetaanks se noin?) ja Skiffer, mutta pitää siis kokeilla toi pop-up kanssa, käveltiin siitä ohi joku päivä ja katselin et mikä se siinä on mut nyt siis selvis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se kirjoitetaan:) Siellä ei olla käyty vaikka joskus ohi mentykin. Liuska on ihan jees ja niillä on hyvä lounassetti johon kuuluu myös kyyti. Sinne olisi tarkoitus mennä brunssille sunnuntaina.

   Poista