torstai 28. heinäkuuta 2011

12 m2

Budjettihotelli (älkää vaan kuvitelko, että meillä olisi fyrkat loppu, kysymys oli lähinnä väsymyksen ja depiksen aiheuttamasta kommunikointivirheestä).


Jos istuisin tähän iltapalalle.


Eikö oikeasti ole muuta ruokaa kuin tämä suklaapatukka?
 Suht siisti, suht uusi. Ja ihan hemmetin pienet huoneet. Ja halpa (n. 55 euroa hotelliyöstä Köpiksessä on halpa). Ilmainen Wi-Fi ja self-service express check in and out.Koko komeus ovelta kuvattuna.
 Sopii nuorille, ja niille jotka käyvät vain nukkumassa. Ei vaippaikäisille, kylppärissä ei mahdu pesemään edes viisikiloisen pyllyä. Ei kovin ylipainoisille, meillä normaalipainoisillakin oli vaikeuksia kääntyä huoneessa. Eikä varsinkaan klaustrofobiasta kärsiville.


Spa ulkopuolelta.Kylppäri sisäpuolelta.
Ovelta kuvattuna, sisään ei mahtunut
järkkärin kanssa.Kaikki mahdolliset tv-kanavat näkyivät. (K-18 kamasta en tiedä, mutta urheilua sieltä ainakin tuli. Paljon.) Aamupala ei kuulunut hintaan. Muita safkoja ei ollut edes tarjolla. Minibaaria ei ollut (ei olisi mahtunutkaan). Respasta sai automaattikahvia ja virvokkeita.

9 kommenttia:

 1. No mutta tuon jälkeen osaa taas arvostaa väljempiä tiloja ;)

  VastaaPoista
 2. Mäkin harrastan aina välillä tuollaisia tutkimusretkiä. Mikä tahansa, vaikka sitten pieni koppikin, tuntuu kivalta vaihtelulta näihin työreissujen ketjuhotelleihin. Tuohan näytti tosi siistiltä ja modernilta!

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä toisaalta reissussa hotellielämyksiä tullakaan hakemaan? Me suositaan bed & breakfasteja, niissä eläminen lasten kanssa on toistaiseksi ollut helpompaa ja niistä jää persoonallisuuden takia muistoja. Ei aina positiivisia, mutta sekin kuuluu asiaan :)

  Miia (kirjautumatta)

  VastaaPoista
 4. Sanna, juuri näin. Oli hirmu hankala pestä hampaita kun joutui samalla vetämään vatsaa sisään, että mahtui edes pesemään niitä hampaita.

  Jassu, tiedän mitä tarkoitat, vaihtoehtona olisi ollut Scandic;)

  Miia, ei ehkä elämyksiä, mutta jotain tilaa kuitenkin. Kohtuutasoinen B&B on heittämällä parempi kuin tuo. Ja reippaasti kalliimpikin.

  VastaaPoista
 5. Minustakin tuo näyttää siistiltä ja modernilta. Voitais miehen kans käydä lepuuttamassa silmiä siellä ajellessa läpi Euroopan. Mutta ei Köpistä voi ohittaa noin vaan.

  Siellähän on muuten Omenahotellikin. Onkohan yhtä ahdas? Hinta ei nimittäin ole paha verrattuna Köpiksen peruspeteihin.

  VastaaPoista
 6. T, en ole koskaan ollut Omppuhotellissa, veikkaan, että aika samankokoinen. Köpiksen Omppu on aika lähellä tuota Wake-Up:a. Käykää testaamassa, ja kerrot sitten;).

  VastaaPoista
 7. Vähän edukkaammin olette hotlan saaneet, kuin mitä me maksettiin yöstä siis yhdestä yöstä Göteborgissa... löyty perhehuone ainoastaan Radisson Blu:sta ja maksoi mukavat 245 euroa yö. No okei, tohon sisälty kaksi aikuisten lippua Lisebergille...

  VastaaPoista
 8. Niin ja kun kirjoittamaan innostuin, niin hei se The More Hotel Malmössa oli hyvä, avara studio, hyvä aamupala ja sijaintikin oli mun mielestä hyvä. Kävellen keskustaan ja ihan lähellä Folkets park-puistoo.

  VastaaPoista
 9. Oliko Lisebergillä pahat jonot? Lupasin lapsille vielä sen keikan. Viime vuonna saldo oli kuusi laitetta kuudessa tunnissa... Oltiin vähän huonoon aikaan.

  Kiitos tuosta More vinkistä, laitetaan talteen:).

  VastaaPoista