maanantai 4. lokakuuta 2010

iPod

Tarvitsisin taas teidän apuanne. Inkalle pitäisi ostaa uusi iPod. Nykyinen on sellainen kapea (en yhtään osaa sanoa mallin nimeä, Classic?) ja uusi pitäisi saada. Pikkuveli saa sitten Inkan vanhan. Mulla on samanlainen kapeamallinen, mutta käsittääkseni pienemmällä muistilla.
Kävin Apple Storen sivuilla, mutta olen niin uuno näiden suhteen, että päätin tulla tänne. Te voitte kertoa mulle selkokielellä *ojentaa rautalankaa*.

Siis mikä olisi hyvä? Ja mikä se iPod touch on? Että osaakin ihminen olla yksinkertainen.

Kiitos:)

13 kommenttia:

 1. *pudistaa mykkänä päätään*
  Täällä toinen vielä uunompi, sorry.

  VastaaPoista
 2. Meidän Henkalla on iPod touch, jolla voi katsella myös liikkuvaa kuvaa. Ahkerassa käytössä on ollut ja tuossa on vissiin enemmän muistia ja voi tosiaan ladata videoita ja surffata netissä. Mutta musta ei tainnut olla kovin paljon apua, oon aika kädetön noiden laitteiden kanssa.

  VastaaPoista
 3. Ostaisin iPod Touchin, jos yhtään tunnet iPhonea niin Touch on sama kuin iPhone ilman puhelinta, näin periaatteessa eli sinne pystyy lataamaan musiikkia, surffaamaan netissä (langattomassa verkossa) jne., toimii varmaan hyvin teinillä. Inkalla (ja sulla) on nyt varmaan iPod Nano.

  Janette

  VastaaPoista
 4. Se kapea "tavallinen" on Nano.
  Meillä aihe on hyvin ajankohtainen, sillä teinin Nano on ikivanha, kapasiteetti pieni(n) ja se tuli täyteen muutama viikko sitten - KÄÄÄÄK! (tuo viimeinen ilmaisu siis teniltä).

  Anyhoo, synttärit ovat sopivasti ensi viikolla ja toivelistan ykkösenä Ipod Touch 4th generation eli uusin ja monipuolisin malli (jonka mieheni eilen Amerikoista jo kuulema osti). Ipod Touch on siis varmasti loistovalinta, jos kokee että tykkää käyttää muitakin toimintoja kuin kuunnella pelkkää musaa ja puhelin ei satu jo olemaan Iphone. Muussa tapauksessa ostaisin uuden Nanon, nekin ovat kehittyneet paljon. Ipod Touchiin saa siis myös kaikkia hauskoja ja hyödyllisiäkin applicationeita...

  VastaaPoista
 5. Vielä...teinin kaveri kertoi mulle hauskasta applicationista "Music recognizer". Tämä app "kuuntelee" puolestasi musaa pätkän ja tunnistaa sinulle biisin - ei siis ikinä enää tilannetta jossa kuuntelet hyvää biisiä radiossa etkä saa selville mikä se on ; )

  VastaaPoista
 6. *huokaisee syvään*

  Siis jos se haluaa pelkästään kuunnella musiikkia niin sitten Nano, niinkö? Ja tuo kuvassa oleva on mikä? Ja Applen sivuilla puhutaan Classicista, mikä se sitten on?

  Ja jos se haluaakin jotain muutakin, niin sitten Touch, niinkö? Mistä mä tiedän mitä se siihen haluaa? Pitäisi varmaan kysyä (en kuitenkaan ymmärrä mitä se vastaa).

  Mutta eikö olisi viisainta ostaa tuo iPhone, siinä olisi kaikki samassa paketissa? Vai onko?

  Gloria, "Music recognizer" olisi hyvä Luksulle, en aina ymmärrä mistä biisistä puhuu, kun ääntäminen on vähän niin ja näin. Mikä esim on se kerriperrin biisi, joka pitäisi kaivaa youtubesta?;)

  VastaaPoista
 7. Pikaisesti: osta se Ipod Touch niin ei tarvitse kuunnella joulun jälkeen valitusta että kaverit ovat saaneet sen pukilta. On muuten keskiviikkona Hulluilla Päivillä hyvässä tarjouksessa 8GB:n muistilla 149 euroa kun suositushinta on 249.

  iPhone on mahtava (ja siinäkin on tuo music recognizer), mutta niin paljon kalliimpi etten sitä teinille hankkisi.

  VastaaPoista
 8. Tänään on Inkan nimipäivä. Muistithan?

  VastaaPoista
 9. Kattavia vastauksia. Uusi nano on mielestäni aivan liian pieni... tai noh, korvaa sufflen. Pysyy tallessa jos ei irrota kuulokkeita ;) Kaupoista löytyy varmaan vielä "vanhaa" pötkylä- nanoa, jonka saa "uudeksi" päivittämällä uusimman käyttiksen. Nämä nanot olivat kamera, dvd & musiikki... Uusi on kuin eka iPod- kosketusnäytöllä.

  Omena on aina omena :)

  VastaaPoista
 10. Tuo joka on kuvassa on nykyään myynnissä nimellä iPod Classic, mutta se oli ennen nimella iPod Nano. Nykyinen Nano on todella pieni, jopa epäkäytännöllinen. Vähän niinkuin Suffle, mutta kuvaruudulla. Sopii ehkä lenkkeilyyn, mutta normaali käyttöön varmaan joku muu on parempi. Mulla on Classic ja olen varsin tyytyväinen, koska en tarvi soittimeen nettiä tai videoiden katselu mahdollisuutta.
  p.s. Ja se sun kapea malli on vanha malli, jota ei ole enää myynnissä.

  VastaaPoista
 11. Se Hulliksen 8 gigaa ei riitä "mihinkään" ; ). Jos joka tapauksessa ostaa kalliin laitteen johon voi ladata niin paljon muutakin kuin musiikkia, ei kannata ostaa pienintä muistia.

  VastaaPoista
 12. Auts, auts, auts..

  Ei sentään, nyt alkaa homma avautua. Kiitos!

  Ja anolle, kiitos! Enpä muistanut:(

  VastaaPoista
 13. Kannattaa ostaa Apple iPod Touch 4Gen. Ipod toucheja on useampaa eri mallia. 4 on uusin ja paras. Siinä on paras prosessori(sama kuin uudessa iPhonessa ja tosi hyvä näyttö.)

  http://trustbus.weebly.com/1/post/2010/10/apple-ipod-touch.html

  Uudessa Touchissa on Retina näyttö ja Apple A4 prosessori. Kannattaa olla tarkkana sen suhteen.

  http://trustbus.weebly.com/1/post/2010/9/uusi-apple-ipod-touch-yllttvn-kovat-ominaisuudet.html

  http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=51727

  VastaaPoista