lauantai 28. helmikuuta 2009

Sohvaprojekti...

...osa tsiljoona ja jotain.

Päätös on nyt tehty. Olen asian kanssa kohnannut riittävän pitkään mutta nyt en enää jaksa. Päätökseen vaikutti Hra Stockmannin kantistarjous. HT-Collectionin Elle kokoa XXL. Valkoisena. Pestävänä valkoisena. Piste. Lupaan näin julkisesti etten enää palaa tähän asiaan.


Meitsin uusi sohva. Heppu ei kuulu kauppaan. Toivottavasti.

6 kommenttia:

 1. Tänään selailin tuota kuvastoa ja tuli tuosta sohvasta sinun sohvaprojekti mieleen. Meinasin laittaa vinkkiä - mutta olitkin jo löytänyt tämän. Joo jätä toi heppu kauppaan, eihän tuollaista sohvaperunaa jaksais katella:)

  VastaaPoista
 2. Hah, pari viikkoa sitten selailin muutamia sisustuslehtiä ja syvennyin netissä tutkimaan samaa sohvaa! Tänään Stockalla silmiini osui kiva sohva, ei ollut mitään lappuja ja siinä kölliessäni sanoin miehelleni että tämä sopisi meille, rahin kanssa. Ja nyt sinun blogisi kautta vasta selvisi että samainen sohva kyseessä. Hienoa että päätöksesi kypsyi, ehdottomasti kannatan valintaasi <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä mukavan (ei ihme, että heppu on siihen kiinni liimautunut) ja tyylikkään näköinen The Sohva. Kertakaikkiaan. Ja eritoten tuo pestävä päällinen on ehdoton.
  Palaathan asiaan vielä sen verran kuitenkin, että muistat kehua kun sohva on teille kotiutunut.. olisi nimittäin meilläkin kohta sohvan osto edessä.

  VastaaPoista
 4. Tuo sohva on niiiiin ihana :)
  Vanhemmiltani löytyy sama sohva,valkoisena tietenkin. Itse ihailen sitä joka kerta kyläillessäni. Huoh,ehkä meille,kun nää alle kouluikäiset neidit on isompia.

  VastaaPoista
 5. Hyvän näköinen, puhtaan vankoinenhan on ihan kätevä valkaista tarvittaessa. Tuo sopisi meillekkin.

  VastaaPoista
 6. Heh, toi on mun haavesohva, mutta meille tuli sitten kuitenkin sama yhdellä x:llä ja meleeratulla beigellä kankaalla.

  t. Laura minityylistä

  VastaaPoista