tiistai 18. maaliskuuta 2014

Nuolaisin ennen kuin tipahti


Tyhjensin viime viikolla neulerekkini. Rekissä pidän talvisin neulepaitoja ja villakangashousuja, niitä joita ei viitsi pestä vaan joille tuuletus riittää. Pari pikaista reissua hieman eteläisimmille leveysasteille ja paluu keväiseen Suomeen loivat optisen harhan. T**i tuli takaisin. Pettymys oli melkoinen.

En enää viitsi laittaa päälleni kesäteloille pestyjä talvivaatteita, joten vaihtoehtona on palella. Toivottavasti ei tarvitse kovin kauan, kohtahan on huhtikuu.

Pahoittelen tuskaisen hidasta postaustahtia, tässä on pari "pientä" proggista päällä, joten pitää priorisoida. Palataan pian! Mieluummin kevään merkeissä :)

8 kommenttia:

 1. Mäkin ehdin jo pakkaamaan kaikkein paksuimmat neuleet alta pois, mutta onneksi niitä ohuempia jäi vielä käsien ulottuville - ja varmuuden vuoksi ostin vielä viikonloppuna yhden uudenkin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä ostaa, ihan varmuuden vuoksi:) Mä en ole tänä talvena ostanut kuin muutaman neuleen, ei vaan ole inspannut.

   Poista
 2. Olihan tuo aika järkytys tulla parin päivän Etelä-Euroopan reissulta la-su yönä kotiin +25 vaihtui -10 asteeseen. Mä palelen, kun ehdin jo laittaa talvivaatteita pesun kautta säilöön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olihan se kovaa, kun luuli jo kevään tulleen. Ehkä se pikkuhiljaa tulee, jos oikein toivoo.

   Poista
 3. Käy nyt hyvä ihminen hakemassa lämpimämpää vällyä ylle. Ettei tarvii vilustua ja sitten "parit proggikset" jää todella priorisoimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitti. Olen sinnitellyt kerrospukeutumisen avulla. Eli ollut jäässä viimeiset kaksi viikkoa:(

   Poista
 4. Samoissa kuteissa mennään ja huonona äitinä pesin jo lastenkin talvivaatteet pois enkä suostu antamaan niitä enää takaisin muutamaa päivää varten. Palellaan nyt yhdessä.

  Mutta haikeana ne pesin, enpä muista että koskaan olisi pääsiäishiidot Tahkolla jääneet väliin mutta nyt ovat luonnonvoimat selvästi päättäneet toisin. Tänä vuonna ihmetellään pääsiäismunia Lontoossa, kokemus varmaan sekin.

  Odottelen täällä innolla tulevia postauksia! Oma pää on jotenkin täysin vailla inspiraatioita joten lempeä tökkiminen johonkin suuntaan tekisi terää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, näin tehdään:)

   Lontoo on kiva pääsiäisenä. On tietty muutenkin, mutta yksi mun parhaista pääsiäismuistoista on nimenomaan Lontoosta. Mäkin haluaisin sinne, mutta joudun tyytymään Tanskaan. Toivottavasti on lämmintä.

   No ei ihan kamalasti inspiroi täälläkään. Tai ajatustasolla kyllä mutta asioiden eteen en viittis tehdä mitään;)

   Poista