maanantai 24. helmikuuta 2014

Grey Mood

Loma on ohi ja ihminen pääsee takaisin harmaaseen arkeen. Harmaassa arjessa ja urbaanissa moodissa on hyvä elää.

Harmaaseen arkeen sopii hyvin Urban A:sta ostettu harmaa collegepusero. Ostin kaksi, kun en osannut päättää olisiko Chill vai Mood parempi. Onneksi ostin, koska toinen paidoista katosi peräkammariin saman tien.


Luksullakin on uutta ja harmaata. Harmaat farkut ne olla pitää. Toisin kuin muut verkkari-ja pillifarkkuvillen housut, Cuben farkut ovat suoralahkeiset mutta kuulemma hyvät jalassa. Noita Cuben farkkuja on tulossa useammassa värissä eli kannattaa käydä tsekkaamassa jos sellaisia mielii, hinta-laatusuhde vallan passeli.


Tiikerimoodi jatkaa edelleen, isosiskolla on se aito versio, pikkuveli sai tyytyä halvempaan malliin.

4 kommenttia:

 1. Tanssintiinko teillä wanhojen päivänä vai vasta ensi vuonna?

  VastaaPoista
 2. Onpas magee kollari! Itse himoitsen niitä Zoe Karssenin kollareita, mutta mustana ei enääole löytynyt sitä mer-tekstistä, pöh.
  Oliko tuota paitaa mustana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti ollut kuin harmaana. Tuossa tuoreemmassa postauksessa mainitsinkin, että Inka osti itselleen Zaran alesta pari collegepaitaa. Toinen niistä oli musta, en nyt muista mikä teksti siinä oli.

   Karssenin paidoista ei ole kokemusta, mutta parilla ystävälläni on ja kumpikin on sitä mieltä, että hinta ja laatu eivät ihan välttämättä kohtaa... En sitten tiedä mikä on totuus.

   Poista