tag:blogger.com,1999:blog-2939452978594884038.post5539136859399564287..comments2023-11-21T15:15:14.361+02:00Comments on Inka's: IltapalallaNinahttp://www.blogger.com/profile/17065513609976416453noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2939452978594884038.post-907191326168953812011-10-17T20:08:53.635+03:002011-10-17T20:08:53.635+03:00Kiitti Sanna, taidan aloittaa tuosta Tokyokanista....Kiitti Sanna, taidan aloittaa tuosta Tokyokanista. Riisinkeitintä ei ole, enkä sitä haluaisikaan, keittiön kaapit ovat muutenkin täynnä kaikkia kummallisia vempaimia.Ninahttps://www.blogger.com/profile/17065513609976416453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2939452978594884038.post-69202101705919308842011-10-16T19:54:49.952+03:002011-10-16T19:54:49.952+03:00Nigirithän on paljon helpompia tehdä kuin makit, j...Nigirithän on paljon helpompia tehdä kuin makit, joten varmasti onnistuu. Suurin työ on sen riisin keittäminen ja maustaminen. Tässä vannon riisinkeittimen nimeen. Sillä se riisi tulee helposti. Jos osaat tehdä lumipallon, saat varmasti sen riisipalleronkin aikaan (mielellään tietysti vähän lumipalloa pienemmän ja pitkulaisemman, mutta noin niin kuin periaatteena). Suski Kiteistä en osaa sanoa mitään. Itse menisin ehkä Tokyokanista hakemaan perustarpeet ja ohjeet riisin maustamiseen. Meillä on joku sushikirja, jonka ohjeella maustamme riisin.PikkuSannahttps://www.blogger.com/profile/02988847082033523551noreply@blogger.com