perjantai 2. elokuuta 2013

Street Casualia Belgiasta

Belgialaisen Sevenonesevenin syysmallistosta löytyy useampikin kiva setti. Merkki on aika tuore, lanseerattiin vuonna 2009 ja meillä on ollut joka mallistosta jotain vaatteita. Vaatteet ovat hyvälaatuisia ja kivannäköisiä. Tyyli on street casual, tyyliltään ehkä jotain Vinginon ja Scotch Shrunkin väliltä.




Toinen vielä tuoreempi belgialainen merkki on The Brian & Nephew Co. Nimestä huolimatta merkiltä löytyy myös tyttöjen vaatteita. Sen ensimmäinen mallisto lanseerattiin vasta vuosi sitten syksyllä eikä meillä ole vielä kokemusta merkin vaatteista. Belgialainen ystäväni, jolla on Luksua pari vuotta vanhempi poika, kehui kovasti merkin vaatteita ja ajattelin itsekin kokeilla, kun sopiva tarve tulee.


Sevenonesevenin sivuilta löytyy jälleenmyyjät, myös nettikaupat. Itse olen ostanut merkin vaatteita ihan fyysisistä kaupoista, mutta kokemusta on hollantilaisesta Kleertjes.nl :sta. Olen sieltä pari kertaa tilannut ja kaikki on toiminut moitteetta. Sivujen ulkoasu ei ole se kaikista kutsuvin, mutta älkää antako asian häiritä. Valikoima on hyvä, merkkejä löytyy laidasta laitaan. Kokovalikoima vauvoista teineihin, äitiysvaatteita unohtamatta. Syksyn uutuuksia ei vielä paljon ollut mutta kannattaa käydä tsekkailemassa myöhemmin elokuussa.

Sevenonesevenin nettisivuilta bongasin saksalaisen Tizia Marlon nettikaupan. Osui ja upposi saman tien, tarjolla useampi tämän hetken suosikkimerkkiä, mm. Pepe Jeans, Scotch Shrunk, Hilfiger ja edellä mainitut 717 ja Brian veljenpoikineen. Tilaus lähti vetämään saman tien ja oli perillä ennen meitä:)

15 kommenttia:

  1. Hei, kivannäköisiä :) Meidän 10 v. poika tykkäisi varmaan juuri tuollaisista. Äidin valitsemat pikeepaidat yms. kun ei enää tunnu iskevän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule, meillä ei pikeepaidat ole kelvanneet enää vuosiin;) Onneksi on muutakin tarjolla.

      Poista
  2. Heippa

    Tuo sevenoneseven kolahti. Voisitko kertoa jotakin merkin mitoituksesta. Juuri oikean tyylistä vaatteita pojalleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitoitus on "hollantilainen". Eli hihoissa riittää pituutta ja hartiatkin mahtuvat mukaan:) Enemmän reilua kuin naftia siis. Housuja ollut muutamat, niissäkin riittää lahkeenpituus. Vyötäröä nyt joutuu aina kiristämään;)

      Poista
  3. Nuo vermeet kassiin/päälle ja Luksu adoptoidaan meille. Sitten saat jatkaa näitä postauksia. Kivakiittihei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkö mä ole tarjonnut sulle sitä vapaan edun liisaria? Premium -luokan varustelulla. Laitan aamujunassa tulemaan. Kivakiittihei:)

      Poista
    2. P.S On myös erittäin koiraystävällinen. Voin luvata, että rekut hyytyy ekana:)

      Poista
    3. Pirhana, mä unohdin mennä vastaan junalle! Toivottavasti palasi takaisin...? Joo, oot tarjonnut ennenkin. Käydään vielä lisävarustetilausta läpi. Tuo koiraystävällisyys on kyllä bonusta...

      Poista
  4. Onpas söpöjä poikia ja tosi kivannäköisiä vaatteita!!! Meillä menee sujuvasti vielä pikeet ja muutkin, mutta nuo paidat ja housut on kyllä kivoja kaikki! Pakko oli kurkata nettikauppaan pikaisesti ja totta, ensisilmäyksellä aika luotaantyöntävä. hyvä kun varoitit :)!! Palaan sinne takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei... Klikkasinkin ensin tuohon jälkimmäiseen nettikauppaan ja köyhdyin kerralla aika merkittävästi..:/. Sieltä löytyi useampikin mun kaipaama oranssi huppari ja lisäksi paljon muuta ihan superkivaa! KIITOS vinkistä - lasku tulee perässä ;).

      Poista
    2. Jep, layout on aika vinkee. Mutta palvelu pelaa ja valikoimaa löytyy.

      Joo, tänne vaan. Mulla onkin nyt löysää rahaa, kun on yksi suu vähemmän ruokittavana:)

      Poista
    3. Vaikka tää ei tosiaan ihan halvaksi tullut, niin aivan loistava mitoitus hoikkikselle pojalle noiss 717:n paidoissa ja verkkareissa. Paketti saapui siis tänään ja ovat aivan ihania ja hyvännäköisiä!

      Poista
    4. Hyvä, hyvä!

      Meidän paketti on toista viikkoa korkkaamattomana eteisessä. Sen verran tsekkasin, että kaikki mitä tilasin, tulivat. Täytyy sovitella joku ilta.

      Poista
  5. Himskatti Nina! Tykkään ja luulen et Jiikin tykkää. Joudun ehkä tekemään Tanjat... ainakaan pitkähihaisia paitoja en hamstrannut reissusta eli lienee tarvetta tilaukselle :) Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä:) Sieltä löytyi meillekin kaikkea kivaa.

      Poista