tiistai 6. elokuuta 2013

Kesän uudet kosmetiikat

Tämän kesän kosmetiikkaostokset ovat olleet varsin maltillisia. Aikaisemmin kehumani Diorin BB voide -toimii edelleen, tosin loman aikana en kovin montaa kertaa ole meikannut edes BB-voiteen verran. Filorgan Meso+ seerumin vedellessä viimeisiään, ostin kokeiluun saman valmistajan Hyal Defence -seerumin. En ole perehtynyt mikä ero niissä on, mutta Meso+ ainakin kosteuttaa paremmin, sen olen käytössä huomannut. Näin kesäaikaan ihohoito on mitä on, joten mitään merkittävää en osaa Hyal Defencestä sanoa suuntaan enkä toiseen.



Estee Lauderilta ostin aurinkosuojavoiteen, ihan vaan sen takia, että kylkiäisenä tuli paketti Stress Relief Eye Maskia. Fiksu olisi tietenkin ostanut pelkät naamiot, mutta olisi ilman aurinkovoidetta. Nuo naamiot ovat tosi hyviä, ovat yksittäispakattuja ja kosteuttavat hyvin silmänympäysihoa.

Kosmetiikkapuolella paras ostos on Diorin Diorshow Iconic ripsiväri. Olen ystäviltä kuullut tosi paljon kehuja tuotteesta ja voin yhtyä niihin. Rubinsteinilla ja Armanilla on hyvin samanlaiset vaihtoehdot, mutta vaihtelu virkistää. Ostin myös jossain mielenhäiriössä HR:n ja Chanelin eye linerit. Ihan varmasti hyviä, en tosin tiedä milloin aion käyttää niitä. Mutta onhan ne hyvä olla olemassa.


Mulla on ongelmana se, että en saa vedenkestävää ripsaria pois ilman, että silmiä kirvelee. Olen kokeillut aika montaa merkkiä ja kaikkien kanssa sama ongelma. Johtuu varmaan meikinpoistoaineiden sisältämästä öljystä? Uusin yritykseni on Diorin Duo Express Instant Make-Up remover. Non oily. Ja pah, ihan yhtä öljyiseen tuntuinen ja silmiä kirvelevä tuo on kuin kaikki muutkin.

Olisiko teillä vinkkejä hellävaraiseen mutta tehokkaaseen vedenkestävän silmämeikin poistoaineeseen?


Estee Lauderin Perfectly Clean -sarja uusiutui keväällä. Meillä on Inkan kanssa ollut se vanhan sarjan puhdistusaine yhteiskäytössä parisen vuotta ja ollaan kumpikin sitä mieltä, että vanha oli parempi. Tässä uudessa on parempi tuoksu, mutta vanhasta tuli puhtaampi tunne. Tiedä sitten, onko kyseessä vain äidin ja tyttären yhteinen muutosvastarinta... Uudessa on tuoksun lisäksi se hyvä puoli, että sitä voi käyttää myös naamiona. Kasvovesiä sarjassa on enää vain yksi, ihan semi-jees tuote sekin.

Dermalogican vartalonvoiteen ostin sen kompaktin 100 ml:n matkakoon vuoksi. Tuoksu on aika erikoinen, mutta plussaa siitä, että toimii myös after-sunina eli viilentää kivasti ihoa.

Nyt Suomessakin lanseerattu Balmainin Silk Perfume on ihan loistotuote. Antaa kiiltoa ja siloittaa hiusten pintaa, tekemättä kuontalosta liian raskasta. Ja tuoksukin on vallan mainio.

9 kommenttia:

  1. Minä olen nyt lurppaluomineni siirtynyt oikeastaan kokonaan vedenkestäviin ripsareihin ja hankin jopa eyelinerinkin vedenkestävänä, kummatkin Diorshown. Diorin vedenkestävä ripsari pysyy kuin tauti!

    Juoksin oikein alakertaan katsomaan, että mikä se mun nykyinen markettitasoinen vedenkestävän meikin poistaja on - Maybellinen Cils tms. Minusta aika hyvä! Aikaisemmin käytin Lancomen ja Cliniquen, mutta en tykännyt. Tuosta halpisversiosta ei ainakaan mulla tule kirvelyä eikä ole läheskään niin rasvainen kuin aikaisemmin kokeilemani. Ehkä hiukan kauemmin joutuu kyllä putsailemaan, ainakin tuota Diorin megapysyvää.

    VastaaPoista
  2. Joo, tuo Diorshow tosiaan pysyy kuin tauti. Suorastaan hankala saada pois.

    Tuo Diorin putsari on parempi kuin esim. Lancomen, HR:n ja Biothermin vastaavat. Halpismerkeitä kokeilin Lumenea, sillä en oikeasti saa ripsaria pois. Lorealin soosi taas kirveli niin, etten eteeni nähnyt. Tuo Dior on siis parempi kuin nuo edellä mainitut, mutta ei sekään ihan optimaali. Mä kokeilen tuon Maybellinea, jos ei toimi, niin annan sulle. Tattis!

    VastaaPoista
  3. Mulla loreal on toiminut hyvin, mutta sitä ilmeisesti kokeilitkin jo, huonoin tuloksin. No toinen hyvä on itselleni ollut, kait lähes tai kokonaan öljytön Cliniquen Take the day off-putsari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä. Musta tuntuu, että mulla on tuota Cliniqueta jossain matkakokoisena. Testaan huomenna.

      Joo, Loreal on niin öljyinen, että sokaistun siitä:)

      Poista
  4. Muistanko oikein, että käytit ennen Estee Lauderin BB:tä? Jos, niin miten Dior on parempi? Itselläni menossa kolmas tuumi Lauderia, mutta jotenkin ei tunnu enää yhtä hyvältä. Tekisi mieli kokeilla tuota Dioria..

    Dermalogican Precleanse puhdistusöljy kuulemma poistaa vedenkestävän meikinkin. Itse käytän sitä ensin ja puhdistusgeeliä perään, mutta ripsarin on 38C, joten siihen ei pure... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistat oikein:) Joo, en tykännyt, jämähti iholle ennen kuin sen sai levitettyä. Sormien välissä lämmittely ei oikein toiminut, kaikki imeytyä sormiin eikä kasvoille jäänyt mitään. Mulla on ihan normi-iho, mutta jotenkin tuohon kuitenkin liian pintakuiva (tai vanha;)

      Tuo Dior levittyy paremmin ja myös pysyy paremmin. Levitän Diorin suoraan seerumin päälle ja ainakaan mun iho ei kesällä muuta kaipaa. Diorilla on myös toinen BB voide, mutta myyjän mukaan se on tarkoitettu nuoremmalle iholle.

      Käy pummimassa pieni testierä kokeiltavaksi, niin tiedät olisiko se parempi.

      Poista
    2. Ja kiitti tuosta Dermalogica vinkistä, sen testaan asap.

      Poista
  5. Mä niin tiesin tämän! Katsoin maanantaina Stockalla noita Balmaineja ja ajattelin, että sä oot varmaan testannut niitä.

    L'oreal öljyinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonko mä noin helppo?

      L'oreal on öljyinen, ainakin mun silmille. Mulla repesi pari vuotta sitten toisesta silmästä verkkokalvo ja sen jälkeen silmät ovat olleet tosi arat.

      Poista