torstai 16. elokuuta 2012

Laura Ashley Homecare


Ostin Stockan kantiksesta Laura Ashleyn huone- ja vuodevaatetuoksut.
 Olen erittäin koukussa tuohon liinavaatetuoksuun. Muu perhe ei niinkään...

Onko kukaan kokeillut sarjan pyykinpesuaineita? Toimiiko?

9 kommenttia:

  1. Juuri eilen tajusin, että mun on ihan JUST NYT saatava joku silitysvesi (eli liinavaatetuoksu), kun kaivoin lipaston laatikosta puhtaan tyynyliinan, joka haisi ummehtuneelle vain siksi, että oli ollut viikattuna säilössä muutaman viikon. Must have!

    Ei (vielä) kokemusta pesuaineista. Katsotaan huomenna uudestaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tosi paljon tuosta tuoksusta, roiskin sitä vähän hajuveden korvikkeeksi;)

      Tuo huonetuoksukin on ihan jees.

      Katsotaan huomenna:)

      Poista
  2. Jonkun tietyn sattuneen tulipalon takia olen tällä hetkellä koukussa kaikkiin huone/kotituoksuihin. Ostin yhden palon jälkeisen massiivisen Shopping spreen huipennuksena koko Ashleyn tarjolla olevat kantistarjoukset Stockalta. Pyykinpesuaine ei ole mitenkään erikoinen, mieto tuoksu, mutta ei erikoista. Näytti hyvältä ja pesi ok - se riitti mulle ;). Ja pääasia, ettei haise savulle.

    VastaaPoista
  3. Siis ehkä pitää vielä täydentää, että ostin pyykinpesuaineen, huuhteluaineen, liinavaatetuoksun ja yleispuhdistusaineen, ettei jää käsitystä, että poistuin 42 purkin kanssa :P Niin ja Turusta puuttui tuo oikeanpuoleinen - höh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin lukemassa teidän kuulumiset ja kuten sanottu, aika hiljaiseksi vetää:(

      Okei, en mä sitten taida vaivautua jos ne pesuaineet oli vaan semihyviä. Tuota liinavaatetuoksua yritin käydä tänään hamstraamassa mutta loppuslut. Ehkä sitä tulee lisää, ostan monta pulloa;)

      Poista
  4. Mulla on jossain kaapin perukoilla vuosia sitten ostettu joku mikälie "laventelin tuoksuinen silitysvesi". Kummasti jäi käyttämättä, olis vissiin pitänyt silittää jotain, että olis tullut käytettyä. :-D

    Tykkään kyllä huonetuoksuista diffuusoreina, mutta ihan suoraan lakanoihin en ole uskaltanut ruiskuttaa mitään, mies alkaa köhimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silityssuihkeissa on useinmiten tuoksuna tuo laventeli, en tajua miksi juuri se...

      Olen saanut palautetta (epä-myönteistä) noista tuoksuista, mutten välitä;)

      Poista
  5. Pär...ssson! Meidän kauppias oli jo myynyt nuo kaikki. Oli vaan huuhteluainetta ja sitä en käytä. Olisin tahtonu huonetuoksun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, yritin myös eilen ostaa täydennystä, mutta myivät ei-oota. Kysyntä kuulemma ollut huomattavasti tarjontaa suurempi.

      Poista