maanantai 9. huhtikuuta 2012

Silmien ympärille ja vähän muuallekin


Siivosin kylpyhuoneen kaappeja ja huomasin, että olen panostanut aika lailla ihonhoidossa silmänympärykseen. Miltähän mun silmäpussit näyttäisi ilman näitä.


Helena Rubinstein Prodigy Powercell eye care silmänympäryshoito on ollut käytössä vajaan tuubin verran. Torjuu ikääntymisen merkkejä (ihan varmaan joo), niin kuin mun kaikki ihonhoitotuotteet. Tässä on keraaminen pää, josta voide sivellään suoraan iholle. Saman valmistajan Hydra Collagenis eye care silmänympäryshoito.  Anti-aging toiminto.  Heh. Tykkään kummastakin tuotteesta ja nämä ovatkin vaihdellen päivittäisessä käytössä.

Biothermin Aquasource Eye Protection silmänympäryshoito oli alkuun lupaava, mutta sitten se tai sen teho jotenkin lässähti, tuote on joutunut väistymään Rubinsteinien tieltä. Tässä tuubissa aplikaattorina pyörivät pallot, joiden kuuluisi edistää mikroverenkiertoa.
Estee Lauderin Idealist Cooling Eye Illuminator silmänympäryshoito (mulla käytössä se vaaleampi sävy). Tuote nimensä mukaisesti viilentää, mutta muuten jäänyt paitsioon, en vaan osannut tätä(kään) käyttää.

Diorin Diorskin Nude Skin Perfecting kosteuttava peitevoide. Ihan pätevä tuote, vaikka en tämän kanssa jaksa joka aamu puljata. Pitäisi kyllä, tiedän.
Lumene Eyeshadow Primer silmämeikin pohjustusvoide. Taitaa olla mun ainoa Lumene -tuotteeni, eikä tästä mitään pahaa sanottavaa. Tekee sen mitä pitääkin, pitää meikin paikoillaan (jos siis meikkiä olisi, harvemmin on).


Sisley Phytocernes peitevoide silmänympärysiholle. Tämä on jo vuosia vanha ja parasta ennen päiväys ohitettu aikaa sitten, mutta ei sen teho ole mihinkään hävinnyt. Tykkään tästä edelleen, tätä voi käyttää muuten meikittömille kasvoille ilman, että kukaan huomaa.

L’Orealin Studio Secrets Primer on palkittu meikinpohjustusvoide. Ihan hyvää kamaa, vaikka olen parempiakin kokeillut. Erittäin hyvä-hintalaatusuhde kuitenkin.

Tämän hetken ehdoton meikkituotesuosikkini on Helena Rubinsteinin Prodigy Powercell meikkivoide. Vaikka en meikkaakaan päivittäin, en välttämättä edes töihin, niin tämän puuttumisen kyllä huomaa. ”Voi Nina, oletko sä sairas”, kysyvät kollegat, jos tulen töihin ilman tätä.
Sain äidiltäni Lancomen seerumin. Äiti ei tykännyt, eikä tykkää tytärkään, yksi huonoimmista seerumeista mitä olen kokeillut, ihan yhtä tyhjän kanssa. Sori vaan Lancome.


Tuorein ostos ja floppi on Estee Lauderin BB Daywear. Vastikään kovalla kohinalla markkinoille tullut, mutta en vaan tajua miten se toimii. Ainakin ihan käsittämättömän tahmaista ainetta. Nykyään en osta kosmetiikkaa, ennen kuin olen testannut etukäteen, ja tämän hairahduksen jälkeen en varsinkaan osta yhtään mitään ennen testeria. Onko kokemusta, minkälaiseen ihoon tämä toimii? Nuorempaan?

Ei mua ainakaan yrityksen puutteesta voi moittia.

14 kommenttia:

  1. Hymiö tuolle lopetuslauseelle :-)

    VastaaPoista
  2. :D :D ihana postaus! Ja arvaa mitä, minäpä olin kaukaa viisas ja pyysin testerin tuosta Lauderin kohutusta BB-voiteesta. Todetakseni ettei toiminut minullakaan sitten yhtään :( Voide ei vaan kertakaikkiaan levittynyt, jäi läikikkääksi.. eipähän tarvitse siihen rahojaan sijoittaa. Ehkä tarkoitettu siis niille nuoremmille... ;D

    Mistä tuli mieleeni, että mulla on työn alla postaus omista kosmetiikoistani... tai lähinnä niiden puutteesta. Ja ihan itse keksityistä kikoista ja yhdistelmistä... postaan kunhan ennätän!

    Sitä ennen haen testiin tuota Helena Rubinsteinin Prodigy Powercell -voidetta. Se kuulosti lupaavalta :) Kiitos muutenkin tästä postauksesta, avartava katsaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tajua mikä muhun meni, kun ostin sen BB:n testaamatta.. Mutta hyvä, jos ei käynyt sullekaan, vika on siis tuotteessa eikä mussa:)

      Jään odottelemaan sun postausta!

      Poista
  3. Rubinstein alkoi kiinnostaa muakin. Kunnioitettava arsenaali voiteita sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tuota Rubinsteinia, jos ei kesää vasten niin ainakin syksyllä.

      Täytyyhän sitä yrittää;)

      Poista
  4. Melko ammattimainen setti! :-D

    Mulla muuten toimii yllättävän hyvin se kohuttu halpis BB, Garnierko se oli. Oli pakko uteliaisuudesta koettaa ja nyt en muuta käytäkään. En todellakaan olisi uskonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mä testasin sitä ja. Toimi paremmin kuin Lauderin kalliimpi versio :D

      Poista
    2. No just. Mua on taas viety kuin vierasta sikaa... (sitä tapahtuu usein, mutta ei se silti kivalta tunnu)

      Poista
  5. Hyvin on silmät sulla hoidossa :)

    VastaaPoista
  6. Ihan ulalla, tai olen törmännyt tuohon BB-yhdistelmään juurikin varmaan siinä garnierin kampanjassa, mutta luulin et se on vaan niiden uus juttu. Sen verran syvät juonteet rupeaa olemaan omassa otsassa et pitäs itsekin jo aktivoitua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sulla vielä. Mutta 10 vuoden päästä tiedät kenen puoleen kääntyä:)

      Poista