maanantai 31. toukokuuta 2010

Pakko saada

Joskus tulee vastaan vaate, mikä on pakko saada. Bossin farkkucaprit ovat sitä kuuluisaa laatua, aivan taivaallisen tuntuiset jalassa, kuin toinen iho.



Nämä ovat viime kesän jämiä, kaupassa oli saatavilla vain tuumat 27 ja 30. Isompi on mulle liian iso (hyvä minä, en ostanut taas liian isoja housuja) ja 27 kokoon olen mahtunut joskus kasarilla (ja raskauksien jälkeen, lasten vauva-aikoina olen ollut lähes anorektisen laiha). Onneksi on tytär, joka tulee muutaman tuumakoon perässä. Kaveriksi Mopin sininen tunikamallinen t-paita, väri sopii Inkalle erittäin hyvin.

Tässä vielä Ananan haasteeseen toinen setti, otettu samaan aikaan edellisen kanssa, kollaasin lataaminen ei vaan onnistunut aikaisemmin.




Kuvassa meidän perheen ainoa koriste-esine. Kapine, jolla ei ole mitään virkaa. Siis turhake. Luksun Vespa.

lauantai 29. toukokuuta 2010

Haaste

Anana heitti hauskan haasteen. Nappasin sen.

Vaikka en kaikkea tajunnutkaan. 4 min ja 4 kuvaa. Miten ihmeessä neljän kuvan ottamiseen voi saada kulumaan neljä minuuttia? Jotain taisin missata. Ja mitä ihmettä tarkoittaa cropata? Aika meni vajaa kaksi minuuttia, suurin osa siitäkin kollaasin lataamisessa.

Mutta tässä tyhmän ja innokkaan vastaus.



Kaikki otettu sohvalta käsin, en nostanut takamustani irti sohvasta. Ai miksikö meillä on fillari olkkarissa? Aivan samaa mäkin ihmettelen.

Edit. En sitten saanutkaan niitä muita kuvia tänne ladattua. Parempi flaksi ensi kerralla.

Värisääntö

Mulla on värisäännöt. Ihan sen takia, että vaatekaapit näyttävät siistimmiltä. Mä siis elän pientä elämääni kaapeissa. Tämän kesän värit ovat sininen, punainen, harmaa ja valkoinen. Pientä lipsumista on ilmassa, mutta pyrin pysymään ruodussa. Jotta elämäni kaapeissa olisi helpompaa.

Luksun Replay ja Mop.





Sekä H&M ja Mop.

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Banana Moon

Mulla on joskus miekka ja jotain ollut Banana Moonin bikinit ja uimashortsit. Inkallakin oli pienempänä merkin simmareita ja kokemukset oli hyviä.



Ajauduin merkin sivuille ja sieltä uudesta mallistosta löytyi ihan potentiaalisia bikinejä Inkalle. Käykää katsomassa jos kiinnostaa. Kuvat ovat kovin … bikinikuvia;) Mutta itse tuotteet kivoja.

Ainakin MyDreamChild:sta jotain saatavilla.

tiistai 25. toukokuuta 2010

Roll-On

Biothermilta on tullut uusi silmänympärystuote: Aquasource Eye Perfection. Geeli on pakattu tuubiin, jonka päässä on kolme pyörivää kuulaa. Itse töhnä tulee kuulien välistä ja on helppo levittää sormia sotkematta.



Innovaatio: Kosteuttava hierontamekanismi 360 astetta. Raikas geeli sisältää kalsiumia, manganesen -kristalleja ja Aqualiss -yhdisteen, joka vastaa viidentuhannen lähdevesilitran kosteuttavaa vaikutusta. Vähentää kuivuudesta johtuvia juonteita, tummia silmänaluksia ja silmäpusseja.

Vielä en ole huomannut silmäpussien katoamista mutta kovin paljon helpommaksi ja miellyttävämmäksi ei silmänympärystuotteen levittäminen mene. Toimii mainiosti myös lentokoneessa.



Kuvassa mun silmänympärystuotteet, edellä mainittu Eye Perfection sekä Diorin Nude ja Sisleyn Phytocernes -peiteaineet. Ja ripsiharja:) Näillä mennään.

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Mukavuus ennen kaikkea

Linkutin tänään ystävien seuraan, ihan vaan sympatiaa (ja ruokaa) kerjäämään.

Huomaatteko, mä olen edistynyt. Pysyn paikallani ja kuvasta saa jopa selkoa. Mihin suorituksiin vielä pääsenkään.



No joo, en tietenkään koko runkoa saanut samaan kuvaan, tässä alaosa.



Neule Filippa K, ryppylahjeleggarit Sandwich, kengät Vagabond.

Hrvatska


Perinteinen äiti/lapset –lomaviikko suuntautuu tänä kesänä Kroatiaan. Lennetään Venetsiaan ja siitä vuokra-autolla itään. Mitään tarkkaa ei ole vielä suunniteltu, ainoastaan se, että etelä-Kroatiaan ei mennä, vaan pysytään Istrian alueella. Istrian alue sijaitsee heti Slovenian rajan jälkeen, Adrianmeren rannalle.

Tarkoitus on käydä myös päiväretkellä Venetsiassa, ihan vaan kun lähistöllä ollaan. Kaupunki kuulemma haisee keskikesällä pahalta ja on täynnä turisteja… Jos vaikka kahvilla kävisi, ja tsekkaisi pakollisen Pyhän Markuksen torin, ehkäpä kirkonkin.

Miksi Kroatia? Olen suunnitellut matkaa sinne jo viimeiset 15 vuotta. Kristallinkirkas vesi, aurinko ja hyvä ruoka, mitäpä sitä ihminen enempää lomalta toivoa voi.



Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan.

Eilen

Mahtava fiilis. Olin pari päivää poissa ja kun tulin takaisin, niin täällähän oli miltei kesä. Puissa lehdet ja kaikkea.

Laitoin pesukoneen pyörimään ja lähdin juoksemaan.

Mun juoksu on hiukan vaiheessa. Viime syksynä alkoi rullata todella hyvin. Aloitin niistä parin minuutin sessioista ja ennen kuin huomasinkaan niin juoksin jo sujuvasti puolen tunnin lenkkejä. Siihen ei oikeasti mennyt montaakaan viikkoa. Juoksin siihen asti kunnes lumi tuli maahan.

Olin niin innoissani, ja vielä enemmän intona kun kuulin, että duunin tyhy-suunnitelmaan sisältyi juoksukoulu tänä keväänä. Kävin huhtikuun alussa, muutama viikko ennen juoksukoulun alkua, juoksemassa. Ja..sattui. Polviin sattui ihan tosissaan. Painelin ortopedille hakemaan ratkaisua ongelmaan. Tuomio oli tyly, näillä polvilla ei juosta.

En, tietenkään en, luovuttanut siihen. Menin uudestaan lenkille. Seuraavana aamuna en päässyt töihin. Se siitä juoksukoulusta. Tiedättekö kuinka paljon ihmistä voikaan ottaa päähän, kun näkee kaikkien muiden lähtevän juoksemaan ja itse ei pääse? Sanat eivät riitä kuvaamaan.

Joka tapauksessa, eilen oli aivan mahtava fiilis. Unohdin. Tai tottakai muistin, mutta en välittänyt. Teippasin polvet ja lähdin juoksemaan. Ajatuksena juosta pieni 20 minuutin lenkki, kylmiltään en pidemmälle pääsisikään.

Alussa oli tosi painostava ilma. Ja sitten tuli ukkonen. Ja vettä. Ja salamat. Aivan mahtavaa. (Lehtitietojen mukaan myös raekuuroja, itse en niitä huomannut.) Juoksin kilpaa salamoiden kanssa, litimärkänä. 40 minuuttia.




Nyt en pysty varaamaan vasemmalla jalalla. Mutta ei se haittaa. Voin hengailla täällä;)

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Lastenhuoneen säilytystä

Ikealta on tulossa uusi lastenhuoneen säilytysjärjestelmä Stuva. Tarkempaa ajankohtaa en tiedä mutta eiköhän viimeistään uuden katalogin myötä.



Ihan kiva, ainakin valkoisena. Itse en ole koskaan lämmennyt muovisille Mammuteille, joten ainakin siihen nähden kiva lisä valikoimaan. Jäämme odottamaan.

Kuvat Ikea.

Vettä myllyyn

Kun vauhtiin pääsin. Tänään päällä Mopin pellavatunika, mallia äitiysmekko. Lasteni kasvun aiheuttama kriisi ei ole mikään salaisuus, joten tästä lisää vettä myllyyn.




Ja sitten, vaikka selittely on mielestäni suurin synti mitä maa päällään kantaa (tai on kai niitä isompiakin, mutta se menee politikoinniksi) niin oli pakko ottaa uusi kuva eilisistä housuita. Katsoin eilisen postauksen kuvia isommalta ruudulta ja aika kauhealta ne näytti.




Onko yhtään parempi?

tiistai 18. toukokuuta 2010

Pussihousut

Mustat pussihousut pellavaa. Eivät kovin pukevat mutta mukavat. Itse asiassa tosi epä-pukevat. Mulla ei ole mitenkään erityisen leveä lantio, vaikka siltä näyttääkin. Ei ehkä paras mahdollinen malli lanteikkaammille. Kätkee kivasti vatsan. Tahdon korostaa, että vatsa on ihan elintasoa, en ole luomassa mitään uutta. Vaikka te sinnikkäästi muuta tahdottekin uskoa.

Kuvat ovat taas tosi laadukkaita, en osannut valita parhaita joten laitoin kaikki hyvät:)












Byysät Sand.

Vitriini

Sain äitienpäivälahjan, joka oli pakattu Vitriiniin. Vaaleanpunaiseen:) Inka on ottanut kaiken ilon irti mun kesätekstiileistä.



Mukana tuli ruusuja. Pinkkejä tietenkin. Inka ostamia eli Reilun kaupan. Aika hyvässä kuosissa edelleen, ottaen huomioon, että leikkasin uuden imupinnan ensimmäisen kerran tänään.




Ja G: Tietenkin on:)



Sävy sävyyn myös kastelukannu.

maanantai 17. toukokuuta 2010

Pirteää pinkkiä

Kesäväri on pirteä pinkki. Pirteä pinkki on Lissujen väri:)

Eri asia koska saan kaikki tekstiilit vaihdettua, mutta siirsin ne ostoskasseista näkyville. Alku sekin.


Stailasin itselleni parvekkeelle paikan, inspiraatiota kesälomalle.


Eri asia, koska ehdin niitä lukemaan.

torstai 13. toukokuuta 2010

6 -vuotias

Meidän vauva täytti eilen kuusi vuotta. Ahdistaa, mihin nämä vuodet katoavat? Toivottavasti en keksi mitään älytöntä...

Elämä on nykyään luvattoman helppoa, vaikka talossa onkin teini. Mä olen varmaan päästäni vialla, mutta mun mielestä teinit ovat paljon hauskempia kuin leikki-ikäiset. Ja ei, meillä ei ole erityisen helppoa teiniä. Se on kaikkivoipaisuudessaan juuri niin ärsyttävä kuin teinin kuuluukin olla. Haastava olisi ehkä oikea sana. Ja sehän sopii mulle.

6-vuotiasta on nyt juhlittu kaksi päivää ja viikonloppuna jatketaan juhlimista. Tiedoksi lähipiirille, ensi vuonna on tasan yhdet juhlat, samat bileet mummeille, kummeille, kavereille ja niiden kaimoille. Jos ei sovi aikatauluun niin se on sitten voi voi.

Julkaisukelpoisia kuvia en tietenkään tajunnut ottaa, tässä sankarista muutama kuva. Tähän kuuluisi tuupata kuva vastasyntyneestä, mutta en nyt laiskuuttani jaksa kaivaa ulkoista kovalevyä esiin.

Ei koskaan niin kiire, etteikö ehtisi palloa potkia. Ja parturiinkin pitäisi ehtiä...










Oikein hyvää ja etenkin aurinkoista viikonloppua kaikille!

tiistai 11. toukokuuta 2010

Voi mua. Osa 2.

Piti vaan vaihtaa kuvaa, nyt se hävisi koko juttu.

Onko muilla ongelmia kuvien lataamisen kanssa? Vai olenko mä vaan niin hyvä?

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

farkkutakki

Bossin biker-tyylinen farkkutakki. Rento muttei liian pliisu. Tykkään.

Yksi huono puoli tässä on.








Tämä on Luksun eikä mun. Aina ei voi voittaa. Takin omistaja ei suostunut kuvattavaksi, joten saatte tyytyä henkariversioon. Päällä luonnollisesti paljon kivempi.

Mäkin kävin



Ohikulkiessa. Ihan vahingossa. Hupsis.

Siellä olisi ollut vaikka mitä meille (kun ennestään meillä ei ole mitään). Mulla oli vain 10 min aikaa. Käytin ne kuitenkin tehokkaasti.

Luksulle menee yläosasta L-koko, mutta mulle tuli siinä hyllyn edessä runsaudenpula. Löysin kolmet M-koon shortsit, niille on oikeasti tarvetta.
,
M. ostaa yleensä itse omat vaatteeensa, mutta muutama paita tarttui matkaan.

Inkalle en uskalla oikein mitään enää omatoimisesti ostaa, pieleen menee kuitenkin. Harmi, koska naisten XS -hyllyt pursuilivat kaikkea tarpeellista.

Ja itselle. No, jotain. Ettei tarvitse alasti kulkea.

Kotiin en mitään. Ne oli niin nähty.

lauantai 8. toukokuuta 2010

Biotherm vs. Sisley ja Tunnustus

Olen käyttänyt Biothemin Lait Corporel vartalon kosteusvoidetta niin kauan kuin jaksan muistaa. Sarjassa on myös vartalonkuorinta-aine johon palaan jokaisen harharetkeni jälkeen. Vuosi-pari sitten sarjaan tuli myös suihkugeeli (tai maito), tykkään siitäkin vaikka enemmän kuitenkin vaahtoavista suihkugeeleistä. Pääasia, että tuoksuvat sitrukselta.



Nyt testissä on ollut Sisleyn kuorinta-aine ja vartalovoide. Ja rehellisesti, ihan kivoja mutta ei toimi mulla. Mikä ihme niissä maksaa? Kertokaa viisaammat. Olen aina silloin tällöin haksahtanut ostamaan Sisleyn vartalo-ja kasvotuotteita, mutta aina ne ovat olleet pieni pettymys. Siis ihan semihyviä mutta hinta-laatusuhde ei oikein ole kohdallaan. Ja ne tuoksut, rosmariini ruuan seassa on hyvää mutta…

tiistai 4. toukokuuta 2010

Tärkeintä on reilu peli.


Oho, mihin se meni?






Yeah, right. Kyllä se voittaminen vaan on kivointa.

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ajohanskat

Ostin itselleni ajohanskat. Ihan siltä varalta, että jonkun cabrioletin saisin alleni.



Ja ajokengät, olen niin kypsä korjauttamaan kytkinjalan kenkien kantoja. Viimeksi ystävällinen suutari kyllä antoi kotiin mukaan lapun "Rouva tarvitsee automaattivaihteisen auton". No niin tarvitsen. Ihan itte pitää ostaa.



Näissä on kantapäässä kumivahvikkeet, sitä automaattivaihteista odotellessa...

Kengät Geox.

Lisää parsaa

Parsakeskustelun yhteydessä Luksukin ilmoitti rakastavansa parsaa. Minä tietenkin ylpeänä poikani ennakkoluulottomuudesta brassailin, kuinka lapsille kannattaa syöttää muutakin kuin sitä makaronilaatikkoa (jota en luonnollisestikaan osaa tehdä). Kyllä lapset syövät mitä vaan kun heille tarjoaa ”mitä vaan”.

M. sai aiheesta viikon naurut, itse asiassa on nauranut asialle (eli minulle) jo useamman viikon. Ennen kuin ehdin nolaamaan itseäni laajemmin, M. valaisi asian todellisen laidan. Luksu ei todellakaan tarkoittanut sitä vihreää (tai valkoista) parsaa vaan sini-punaista fc barsaa.




Tästä se idea sitten lähti. Luksu rakastaa barsaa, Inka rakastaa jokaista ylimääräistä lomaa koulusta, mä rakastan aurinkoa ja M. rakastaa meitä. Kaikki voittavat. La Ramblaa.



Kuvat lainattu.

Edit.

M:ltä tuli juuri viesti: "Tai miten olisi Madrid 22.5?"

Vastasin: "Onko nämä toisensa poissulkevia?"

M.: "Ei kai :)"

Ihana mies.

Mestareiden liigan finaalissa olisi mun oma suosikki. Nyt meni vaikeaksi...