sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Kollageenia

Kävin ostamassa elämäni ensimmäisen ryppyvoiteen. Olen kasvo- ja vartalorasvojen heavyuser mutta muutamaan asiaan en ole koskenut. Kaiken maailman selluliittimönjät ovat jääneet kaupan hyllyille, samoin nämä kollageenin tuotantoa lisäävät (?) kasvorasvat. Eihän kukaan ole niin hölmö, että niihin uskoisi, eihän?

Pakko se on kokeilla. Aloitin sieltä kevyemmästä (ja halvemmasta) päästä, jos tämä ei toimi (ja en oikeasti usko sen toimivuuteen) niin siirrytään raskaampiin aseisiin.

Helena Rubinsteinin Collagenist sarjan yövoide. Kaverina ikisuosikit Biothermin Lait Corporel -vartalovoide ja Lait de Commage -vartalonkuorinta. Näihin palaan jokaisen harharetkeni jälkeen. Tuoksu ja koostumus on just eikä melkein.



Jos joku on kokeillut Sisleyn uutta ihmeainetta niin olisin kiinnostunut kokemuksista. Sen on pakko olla hyvää. Mikään niin kallis ei voi olla ihan sontaa;)

24 kommenttia:

  1. Pisteet tuolle Sisley arviolle! Itsekin taivastelin sen hintaa. Sisleyt on muutenkn hinnissaan, joten kyllä tuossa varmaan on katteet kohdallaan. Ei, en aio testata, mutta jään kuulolle, jos joku on testannut.

    VastaaPoista
  2. Samat ennakkoluulot kalliisiin rasvoihin :) Hyvään silmänympärysvoiteeseen olen panostanut. Ilmeisesti liian myöhään, kun en saa näitä keskeytyksin nukuttujen öiden jälkiä häipymään... Onneksi Helen Rubinsteinin voide vie tummat silmänaluset pois.

    Kyllä rasvat on tärkeitä!

    VastaaPoista
  3. Hyvä aihe.

    Kosmetiikka saa maksaa mitä vaan, sillä siinä menee mun raja. Veitsellä kun ei tätä korjailla. Suosikkeja ovat Guinot'n seerumit ja satiinikuivaöljy. Ja kotimainen Lumene :)

    Viime viikolla sorruin Diorin MULTI-PERFECTION CONCENTRATED SERUM- pumppupulloon. Huh. Kirpaisee ensin kassalla (160e) ja sitten silmissä, jos vahingossa seerumisormilla tökkii. Jalat kiittää tästäkin seerumista ;)

    VastaaPoista
  4. Uskon ja uskon rasvoihin... Uskon aina palkittuihin brändituotteisiin enemmän kuin palkittuihin!;D

    Siksi viime vuonna innostuin kokeilemaan Estee Lauderin Perfectionist CP+ seerumia aina yövoiteen (joskus myös päivä-) alla. Sen Teknokemianliitto oli valinnut vuoden 2008 kasvohoitotuotteeksi! Ja sehän toimi! Tottakai! :D Olen muutenkin vannoutunut EL-fani kasvohoidoissa, eikä tämäkään pettänyt.

    Niin ja miten se siis toimi.... Heräsin yöllä 3-5krt imettämään vauvaa ja silkinohut, kuiva ihoni on talvisin aivan korppu ja väsymyksen jäljiltä kalpea ja ryppyinen, mutta oikeat aineet... Nyt olen tietysti kauniimpi kuin koskaan, heh heh!

    Siis suosittelen. Samoin happihoitoa (paras kosmetologin antama hoito ikinä)!

    Finette

    VastaaPoista
  5. Eikö teillä ole muuta tekemistä kuin ostaa ylihintaisia rasvoja? Maailmassa on paljon murhetta ja hätää, lähelläkin vakavia sairauksia... niin pinnallista.

    VastaaPoista
  6. Jos maailmassa on hätää ja murhetta ja sikainfluenssa, niin pitäisikö kaikki pienet ilot kieltää?

    Mutta joo... Kysymys eikai ole niinkään, kuka uskaltaa kokeilla luxuskasvovoidetta, vaan kuka uskaltaa olla käyttämättä mitään voidetta? :D
    Ruotsissa on nyt vallalla nämä hauskat uudet villitykset, olla pesemättä hiuksiaan ja farkkujaan! ;)

    -F

    VastaaPoista
  7. Tähän on pakko laittaa vielä Paulo Coelhon tämän päiväinen Facebookista:

    "If you let bad things stop you, you won’t be there for the good things."

    - F

    VastaaPoista
  8. Itse uskon ihonhoidossa lähinnä vitamiineihin, ulkoiluun ja terveelliseen ruokavalioon. Ihon pintakerroksen sameutta poistan luomukosmetiikkasarjojen kuorinnoilla. Toki miellyttävä koostumus kasvovoiteessa on tärkeä, mutta ryppyjä ei voi poistaa muulla kuin veitsellä.

    VastaaPoista
  9. Rakastan tota Collagenist-linjaa ja uskon hyviin voiteisiin muutenkin. Sävyllinen Collagenistin huulivoide (nude pink) on mun ehdoton luottotuote!

    VastaaPoista
  10. Mä en noista ainesosista ymmärrä yhtään mitään; mutta silmänympärysvoidetta ja tuhdimpaa yövoidetta minäkin käytän. Mulla on niin herkkä sekaiho, että sopivien tuotteiden löytäminen on yhtä arpapeliä. Siksi nykyisin suosin mieluiten mahd. hajuttomia ja herkän ihon sarjoja.
    En mäkään oikeasti usko että jo tulleet rypyt katoaisivat kosmetiikalla. Höpö,höpö. Uskon kuitenkin siihen, että sopivilla aineilla rasvattu ja ravittu iho yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin, pitää ihon pidempään kimmoisana ja miellyttävämmän näköisenä. "Nuorekas",no joo. Mä en enää tällä iällä etsi sitä, pääasia että en olisi (aina) niin nuutuneen näköinen.

    Jännä muuten, että asiasta kuin asiasta tulee aina tämä sama raha-keskustelu. Että ne jaksavat. Jokainen meistä käyttää käytettävissä olevat rahansa juuri niin kalliiseen kosmetiikkaan,kuin haluaa.
    Mä en ole merkkiuskollinen, nytkin on kaapissa rinnakkain Garnieria, Phytomeria, Avonia ja Niveaa. Sen verran vain olen huomannut (joskus niitä kalliita kokeillessani) että niiden koostumus on aivan eri luokkaa kuin edullisten markettisarjojen. Toiset merkit ovat olleet aivan liian "tujuja" mulle, mutta esim. Phytomer on ihastuttava sarja ihoni mielestä;-)

    VastaaPoista
  11. En ole oikeastaan ollenkaan kiinnostunut meikeistä, käytän todella vähän (mitä nyt "ulos" mennessä), mutta ihonhoitotuotteet kiinnostavat sitäkin enemmän. Ja kaikenmaailman sisäiset hoitokuurit, terveellisen (ei nyt aina) ruokavalion lisäksi - johon tosin aina kuuluu punaviini ja samppanja. Ja kasvohoidot noin joka toinen kuukausi.
    Useita vuosia meni töissä teknokemian alalla ja olen saanut oppia ammattilaisilta ainesluetteloiden salojen suhteen. En silti, tai ehkä juuri siksi, ole merkkiuskollinen. Suosikkeja ovat Biotherm, Clinique, Lancome, Kanebo, Darphin ja Estee Lauder. Vahvasti hajustetuista en pidä, joten esim YSL on pois laskuista ja EA:n klassikko Eight hour cream sen kamalan hajun takia. Clinique on aina kestosuosikkieni joukossa hajuttomuutensa ja mauttomuutensa takia!
    Käytän silmänympärysvoidetta, kosteusvoidetta, kaulavoidetta ja yövoidetta. Joskus tehotippoja kuureina ja ihohuokosia pienentävää ainetta, kun pitää saada supersiisti meikki. Satanen menee kivutta yhteen purnukkaan, mutta kaksisataa saa jo jarrut iskemään päälle. Sitä kuuluisaa La Meri'iä en ole ostanut - anybody?
    Tarjontaa on kyllä niin älyttömästi, että esim minulla on pääosin kokeilematta esim Dior ja Sisley, enkä edes ole ihan varma, olenko kokeillut Collagenistia vai en...?

    VastaaPoista
  12. Finette & Coelho: naulan kantaan! Kiire, se ainainen vihollinen, ajaa ostamaan purnukoita. Muutaman tunnin kasvohoito+pedikyyri tekisi kyllä hyvää.

    Gloria: Teknokemian ainesosaluettelot. \o/. Ilmankos tykkään sinusta. Tämäkin uskoo ensin sisäiseen ja sitten vasta ulkoiseen hyvinvointiin. Atoopikkoperheessä perusvoiteilla mennään- pitkälle. Seerumeilla ja muilla sitten hifistellään. Clinique, Darphin, Biotherm, Quinot, Lumene- eivät haise tämän nenään.

    VastaaPoista
  13. Sanna, mulla on ollut jotain Sisleyn tuotteita enkä ole huomannut eroa muihin merkkeihin, siis sellaisia mitä luulisi Sisleyn hinnoilla olevan.

    Äitini käytti/käyttää Lancomen, Diorin ja HR:n tuotteita, nämä merkit siis ovat kotoa perittyjä. Lancomea en enää niinkään käytä, koska olen huomannut monien muiden merkkien olevan parempia. Estee Lauder on hyvä, samoin Cliniquen kasvovesi. Japsimerkkeihin en ole jostain syystä päässyt sisään.

    Terveelliset ja säännölliset elämäntavat olisi kaiken a ja o, just nyt en taivu. Jotain hyvää ikuisesta univajeesta ja turvonneista silmistä on, mulla ei ole juurikaan silmänympärysryppyjä, silmät on koko ajan niin turvonneet, että rypytkin siliää.

    Ja happihoito, se täytyy kokeilla, olen kuullut pelkkää hyvää.

    Anonyymille, tämä ei edelleenkään ole mikään maailmanparannusblogi. Mä jätän traagisen elämäni tämän ulkopuolelle, en millään viitti itkettää teitä (kyllä musta empaattisuuttakin löytyy, huomaatteko;).

    Nina kirjautumatta

    VastaaPoista
  14. Mua jokseenkin ärsyttää sellainen dikotomia, että jos puhuu rasvoista, ei ole empaattinen eikä välitä maailman hädästä yhtään mitään. Minä ainakin parannan maailmaa monella tasolla ja konkreettisesti ihan riittämiin (sori vain kanssakärsijöille) mutta en ymmärrä, minkä takia sen pitäis sulkea pois koko loppuelämä.

    Jotain ihme paremmuuden tunnettako sitä kuvittelee saavansa arvostelemalla muiden rasvajutteluja, että "minä olen tuollaisen rasvakeskustelun yläpuolella". Hoh hoijaa. Nina poista tää kommentti jos et tykkää.

    VastaaPoista
  15. Nina, mulla oli jonossa seuraavaksi samanlaista ryppyrasvapohdintaa, jopa ihan ite otettu kuva;) Ehdit ensin, mutta jatkan omalla sivulla, kunhan jaksan.

    Elämä on tosiaan välillä pelkkää murhetta täynnä, joko itsellä tai sitten vähintään jollain muulla tällä pallolla. Näillä kevyemmillä aiheilla (vai onko rypyt kevyt aihe, mitä??) on piristävä vaikutus, joten niilläkin on tehtävänsä.

    Itse asiaan, olen käyttänyt ja kokeillut vaikka mitä voiteita, mutta nyt löysin yhden sarjan, jonka tietenkin pitäisi olla paljon parempi kuin kaikki muut yhteensä. Esittelen myöhemmin. En tosin ennen- ja jälkeen-kuvien kera;)

    VastaaPoista
  16. Voi niin piristävää lukea rasvajuttuja kaiken possupuheen ja sairastamisen keskellä! Kiitos siis tästä aloituksesta ja kaikista hyvistä vinkeistä!
    Gloria, mitä ihohuokosia supistavaa ainetta käytät?
    t. Päivi

    VastaaPoista
  17. V, mä täällä odotan. Älä pidä hullua jännityksessä.

    Mulla ei ryppyjä ikään nähden ole paljon, paitsi otsarypyt, jotka on olleet jo kakskymppisenä. Puolet elämästäni olen otsa rypyssä kulkenut... No joo, ei ryppyjä mutta koko naama on valahtanut muutaman (okei, useamman) sentin. Kuten muukin kroppa. Olen ihan samoissa mitoissa kuin 20 vuotta sitten, ne mitat on vaan useamman sentin alempanana.

    Ihan hirveetä, ja tämä on tapahtunut viimeisen vuoden-kahden aikana. Ei ne ihan soopaa puhu kun sanovat, että alamäki alkaa kolmevitosena. Toisaalta samat tieteelliset julkaisut julistavat, että naisen elämä alkaa nelikymppisenä. Kolme vuotta on siis mennyt kurjuudessa ja kaksi vuotta vielä edessä. Hurjaa.

    G, La Mer'sta. Joo, äiti antoi testiin jotain möhnää, emmää mitään eroa huomannut. Tyhmä mikä tyhmä.

    Ja M, kyllä tänne mielipiteitä mahtuu;)

    VastaaPoista
  18. Päivi, minulla on Estée Lauderin Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher. Mielestäni parempi kuin Cliniquen.
    Olen aina aloittanut kaikki töhnät hyvissä ajoin, ennaltaehkäisevästi. Kuvittelen, että kun sen tekee ajoissa tai jopa etuajassa, ne tehoavat ;-). Koska jos tilanne on äitynyt jo pahaksi, auttaa enää Rolf. Siksi aloitin silmänympärysvoiteet varmaan about 25 veenä (tosi kuivat, ei niinkään ryppyjä tai pusseja) ja kaula voiteenkin jo jokunen vuosi sitten (ei mitään niin kamalaa kuin kaula kuin Thanksgiving-kalkkunalla).

    Nina, jos vielä haet karvahuppareita, bongasin dressforlessin sivuilla sekä harmaan että mustan Pepe Jeansin.
    Lähden nyt hakemaan Emut tullipostista (saapuivat viime viikon lopulla), tullimaksun Nature Shop palauttaa Pay Pal-tilille.

    VastaaPoista
  19. Kiitos, Gloria! Minulla on tuo Cliniquen ja se ei tosiaan ole valtavan hyvä. Täytyypä kokeilla tuota EL:ää seuraavaksi. Itse olen myös pyrkinyt ennakoimaan, mutta erillistä kaulavoidetta en ole vielä hankkinut, vaan ihan kasvovoidetta levitellyt kaulallekin. 35 on tosiaan rajapyykki monessa asiassa, ei ylimääräiset joulukilotkaan lähde enää silmänräpäyksessä entiseen malliin...
    -Päivi-

    VastaaPoista
  20. Minulla on nyt käytössä Estée Lauderin Time Zone päivävoide, sen alle Perfectionist ja välillä jos ihohuokoset laulaa, niin huitelen naamaan Estée Lauderin Idealist Pore Minimizing-seerumia. Ja öiksi läpsyttelen saman merkin ruskeasta pipettipullosta siloittavaa ainetta.
    Nämähän on sellaisia arkipäivän iloja ja itse ainakin kaikkien tautien keskellä saan pienen piristysruiskeen naamallen:)

    VastaaPoista
  21. Nyt täytyy ottaa järeät aseet käyttöön, kun Epa-tyttönen totesi eilen:äiti, miksi sulla on tuollaisia viivoja otsassa. Kiitos rasvavinkeistä, haen ne kaikki...

    VastaaPoista
  22. Tiina, multa lapset kysyy usein, että "miksi sä olet äiti vihainen?". No enhän mä ole, näytän vaan siltä, vihaiselta keski-ikäiseltä tädiltä.

    VastaaPoista
  23. Perustetaanko vihaiset tädit- kerho ja lähdetään kaupungille pelottelemaan lapsia ;)

    VastaaPoista
  24. Mulla on Sisleyn Pore Minimizer-tuotetta,jonka hinta pyörinee n.120e kieppeillä. Jos olisin itse joutunut maksamaan sen verran siitä,olisin todella pettynyt, mutta sain tuon purkin onnenkantamoisena, joten ei haittaa vaikka ei ole ollut niin hyvä, kuin sen olettaisi olevan. En tiedä mahtaako kalliimat purtilot olla sen parempia kuin halvemmat versiot!!

    VastaaPoista