tiistai 3. marraskuuta 2009

Diamond Dreams

Tigin S Factor -sarjaan on tullut uusia jäseniä. Diamond Dreams shampoo ja hoitoaine joissa on timanttipölyä, kashmiria, shamppanjauutteita sekä murskattuja helmiä. Nehän piti ostaa. Katsotaan kuinka pölyinen olen huomenna.



Mulla on uusi tukkakin.

15 kommenttia:

  1. Kyllä tuohon tukkaan kelpaa timanttipölyä huiskia. Kuulostaa tosi luksukselta tuo shampoo ja hoitoaine, raportoithan sitten käyttökokemuksia.

    VastaaPoista
  2. Hyvännäköinen kampaus! Ja kerrohan toki käyttökokemuksia hoitotuotteista, mullakin on näes suht uudet raidoitetut kutrit;-) mä olen niin perinteinen tässäkin, käytän goldwellia vaan.. Tigin sarjasta en (vielä) ymmärrä en, niin mitään.
    Huikaiseva koostumus noissa purkeissa; täytyy kyllä myöntää. Löytyisköhän sieltä helminauhan jämiä ongittavaksi..;-)?

    VastaaPoista
  3. Magee uusi kampaus. Raportoi sitten miten pölyt ja uutteet vaikutti.

    VastaaPoista
  4. Hyvännäköiset raidat! Jonkun tarvitsisi viedä mut kampaajalle, kun hiukset alkaa (oikeasti..) lähestyä alaselkää. Miten raskaus- ja imetysaika saakin hiukset kasvamaan 5cm/kk vauhdilla :). Viimeistään sitten töihin palatessa..

    Raportoi tosiaan miten uudet Tigit toimi, johan on meinaan sisältö. Mulla on ollut käytössä Tigin Moisture Maniacit jo pidemmän aikaa, mitä sitä hyvää ja toimivaa vaihtamaan.

    VastaaPoista
  5. Sullakin on paksut hiukset; mulla myös; on jatkuva ongelma löytää hyvä kampaaja ja pitää hänet hyvänä kampaajana (kun tahtovat aina leikata ihan ihmeellisiä malleja kerran aikaisemmin onnistuttuaan...). Hyvän näköinen leikkaus, missä tehty? :)

    VastaaPoista
  6. Aivan asian vierestä, jossain vaiheessa etsit teille karvavuorellista hupparia: nyt bongasin Melijoen välialesta (huh mikä sana): http://www.melijoe.com/cardigans/confetti-pour-absorba/62554-jacket.html

    VastaaPoista
  7. Hei! Paljonko nuo tuotteet maksoi? Käyttökokemuksia odottelen minäkin. Tällä hetkellä mulla käytössö Tigi Bed Head Brilliant Brunette jättipullot sampoota ja hoitoainetta.

    VastaaPoista
  8. Otsikon perusteella luulin, että kaipaat timantteja vaikka sormiisi..;) Näin joulun alla kun on lupa unelmoida.

    Onpa sisältö noissa purkeissa, kerro miten tehoaa. Kaunis kampaus sulla.

    VastaaPoista
  9. Nyt on ekan kerran kokeiltu, just tulin suihkusta eli hiukset on vielä märät, tiedä miten kimaltelee kuivuessaan. Mä siis pesen hiukset joka ilta ja annan kuivua vapaasti. Fööniä en käytä, aamulla vain harjaan hiukset, jos muistan. Aina en muista. Eli tuo kampaus on muisto vain.

    Mulla on siis projektina kesällä otettujen raitojen poiskasvatus. Silleen hillitysti. Alla on mun oma väri, hieman sävytettynä. Ja pituus on tuo, koska halusin lyhyet hiukset, mutta kuitenkin sellaiset jotka saa lenkkeillessä ponnarille.

    Käyn Salmen luona Ihanassa. Aivan helmi kampaajaksi.

    Tämä setti on aika samantuntuinen kuin S factoryn muutkin tuotteet, ainakaan vielä ei shamppajat ole nousseet päähän. Hintakin on sama kuin sarjan muissa shampoissa, olisiko ollut 32 euroa puteli.

    Tämä S factory on Tigin hieman "ekslutiivisempi" sarja, ja mä tykkään kovasti niistä aikaisemmistakin sarjan tuotteista.

    I-A, mä en pääse kommentoimaan sulle. Tein niin kuin käskettiin muttei onnistunut.

    Violette, remember, mä en käytä koruja. Siis aitoja. Paitsi juhlissa. Ai niin, mun arkikin on juhlaa.

    Katri, kiitos, lähden nyt Melijoelle.

    VastaaPoista
  10. eksklusiivisempi. hohhoijaa...

    VastaaPoista
  11. En muistanut ollenkaan, ettet käytä koruja. Mut nyt voisit aloittaa, kun tukkakin säihkyy. Muistat kai, että mieluummin yksi iso kuin monta pientä timangia, kun esität toivomuslistaa pukille.

    Mä olen niin kade, että voit pestä tukkasi illalla. Siis voinhan mäkin, mutta aamulla suora tukkani on aina yllätys, milloin lampaankähärää, milloin ihan reilu peikko vaan, ja vain suihkun kautta saan sen siistiksi.

    Kävin viime viikolla kampaajalla, ja koska kampaajani myy vain yhtä merkkiä, etsin shampooni muualta. Juuri pähkäilin Tigi-hyllyn edessä ja totesin, että liian paljon vaihtoehtoja. En silloin ehtinyt huhuilemaan myyjää, joten jäi ostamatta. Ma haluan palvelua nimittäin.

    VastaaPoista
  12. Laitoin tuohon linkin S factoryn sivuille. Itse olen käyttänyt Smoothing Lustrizer ainetta, toimii ainakin mun paksuihin ja karkeisiin hiuksiin. En tiedä auttaako luonnonkiharaan (Katria ajatellen).

    VastaaPoista
  13. No niin, nyt on parin pesun kokemus näistä ja ihan hyvää kamaa tuntuvat olevan.

    Yleensä pesen hiukset joka ilta, en vaan osaa olla "likaisissa" hiuksissa. Eilen olin kotona vasta 11 jälkeen joten en jaksanut mennä suihkuun mutta tänään oli kuitenkin ihan puhdas olo.

    En kyllä osaa sanoa onko näissä eroa sarjan muihin tuotteisiin, hyviä ovat muutkin olleet. Olen tässä viime aikoina kokeillut aika montaa sarjaa ja S factor sarja on mulle paras.

    Viime viikolla ostin Redkenin All Softia mutta teki mun hiuksista entistä raskaammat, edellisellä viikolla kokeilin uudistunuttta SP:n Color savea, liian litkua mun hiuksille. Kaverit on onnellisia kun kannan niille paria pesua vajaita shampoo ja hoitoainepurkkeja.

    Inkalla on käytössä Tigin Superstar sarja ja sopii hänelle hyvin. Inkallakin on paljon hiuksia mutta yksittäiset hiukset eivät ole niin paksuja kuin mulla.

    VastaaPoista
  14. Hei vinkkinä www.feelunique.com siellä toi hoitoaine maksaa 16 euroa kotiin kannettuna. Ajattelinkin tilata niin pitää kysyä, että miltä se tuoksuu? Mulle noi hajut on se pääasia ja jos muuten on ok tököttiä niin pistetään tilaukseen :)

    VastaaPoista
  15. Kiitos Sini vinkistä. Tuoksu on Tigin tuotteeksi maltillinen, koko S-sarja on huomattavasti vähemmän karkinhajuinen kuin muut Tigin tuotteet. Mutta selkeä tuoksu näissä on, mun nenään ihan jees.

    VastaaPoista