maanantai 23. helmikuuta 2009

Esiteinin hääjuhla-asu


Olemme menossa Skotlantiin häihin ensi kuussa. Juhla ei ole über-muodollinen, vihkiminen kappelissa ja itse juhla vanhassa kartanossa (jossa on kylmä, skottikartanot tuntien). Vaatteitahan meidän kaapeista löytyy joten vaatetus ei pitäisi olla ongelma mutta...

Miehellä on tumma puku, itsellekin löytyy aina jotain ja Luksukin on helppo rasti. Mutta työ tytär. Alaosaksi ajattelin Burren hametta teemaan sopivana, mustien sukkahousujen ja saappaiden/ballerinojen kanssa. Entä yläosa? Paitapusero ei käy, koska ne TUNTUU huonoilta (don't ask). Tuohon hameeseen taas ei tunika sovi joten vaihtoehdoksi jää poolo? En jaksaisi nyt säntäillä kauppaan, ja varsinkaan raahata Inkaa mukaan, joten ajattelin rakentaa jotain jo kaapeista löytyvillä.

Ja kaapista löytyy tasan kaksi vaihtoehtoa, luonnonvalkea ribbineulepoolo (materiaali puuvillaa/silkkiä) tai kokomusta trikoopoolo, jossa yksityiskohtana rypytetty kaulus. Jos laittaisi jomman kumman näistä ja asustaisi jollain kaulakorulla? Onko liian arkinen?

Ja sorry, erilliset kuvat, en jaksanut stailata uusia kuvia.

Poolot:


Saappaat:


Ballerinat, ei kovin juhlavat mutta uudenkarheat ja lupasin Inkalle, että saa sisäänajaa ne juhlissa (ja vastapalvelukseksi neiti on ihmisiksi eikä narise koko matkan aikana yhtään mistään;):


Pikkuveli laittaa nämä Burren tummanharmaat sammarit, saman värisen slipoverin ja valkoisen kauluspaidan.

4 kommenttia:

  1. Ihanat ballerinat, mistä olet ostanut?
    -M-

    VastaaPoista
  2. En valitettavasti muista ostopaikkaa, jostain reissusta tarttui mukaan loppusyksystä.

    VastaaPoista
  3. Kiva, Nina kun laitoit väliaikatietoja tuosta kommentoimis-katkosta..mä jo luulin, että meidän sonera on sensuroitu, tai että vatsatautia potiessani näkisin harhanäkyjä ;-)
    Heh, no kiva että taas pääsee tänne.

    Noista häävaatteista vielä. Mun mielestäni tärkeintä on ehkä se,että teidän kaikkien perheenjäsenten asut sopivat tyyliltään toisiinsa. Materiaalien ja ehkä värienkin puittessa, tarkoitan. Kivan näköinen tuosta ajattelemastasi kokonaisuudesta tulee, ja joku kaulakoru voisi olla piste iin päälle.

    VastaaPoista
  4. Pakko kommentoida aina näitä tytön vaatteita kun meillä taitaa olla samanikäisten tyttöjen vaatteet aiheuttamassa harmaita hiuksia :)

    Hame mustilla sukkiksilla on aivan loistava --helppo sanoa kun samantapainen löytyy kaapista täälläkin. Musta poolo & ballerinat on tosi hyvä vaihtoehto sen pariksi. Toisena vaihtoehtona suosittelisin ohutta mustaa v-aukkoista neuletakkia (vaikka H&M 14,90) ja sinne alle valkoista/mustaa toppia, jossa on vaikka pitsiä tms edessä. Tätä vaihtoehtoa on käytetty meillä paljon!

    Hauskoja häitä!

    Julis

    VastaaPoista